Termeni si conditii

1. Termeni ai serviciului


Toate preturile produselor de pe pagina noastra contin TVA si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in Lei. La produsele care au deja reduceri nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.

Toate produsele iti vor fi livrate prin curier intre 1 si 3 zile de la confirmarea telefonica a comenzii, functie de disponibilitatea stocurilor.

Dupa finalizarea comenzii vei primi un email de confirmare cu datele comenzii. Deasemnea, unul din agentii nostri te va contacta telefonic pentru verificarea adresei de livrare si confirmarea comenzii .

-  Atentie ! Pentru service va rugam sa ne contactati  in scris la adresa [email protected]

-Clientul este de asemenea de acord ca in cazul in care refuza coletul comandat si nu il ridica de la posta si acesta se intoarce sub forma de retur, ca datele sale sa fie facute publice intr-o baza de date tip "black-list " comuna firmelor ce expediaza comenzi prin Internet si nu numai, pentru a evita pe viitor pierderi din aceasta cauza. Clientul este de asemenea de acord ca in caz de retur nu va mai primi alte comenzi din partea noastra si probabil din partea altor firme de la care se poate comanda pe Internet sau care trimit colete ramburs si nu numai.

- Sesizarile si reclamatiile se primesc numai prin e-mail la adresa [email protected] termenul de raspuns fiind de pana la 5 zile lucratoare . Numerele de telefon afisate pe site sunt doar pentru comenzi si indicatii !

- Nu suntem respunzatori in cazul in care mail-ul dvs ajunge in directorul SPAM , mail-urile nu se verifica din spam . 
- Pentru inlocuirea produselor termenul este de 3 - 30 zile calendaristice exceptie fiind produsele in garantie dar necomercializate in momentul returnarii produsului unde durata de returnare a produsului poate fii de 60-90 zile produsul fiind returnat direct la fabrica .
- Returnarea se face doar prin Fan Courier indiferent de problema reclamata sau de expedierea produsului in service costurile fiind suportate de catre cumparator. Coletele expediate cu plata ramburs NU SE RIDICA ! Coletul(inclusive eventualele cadouri) va fi returnat insotit de o sesizare scrisa, factura  si chitanta originale sau copie .In cazul returnarii partiale sau intrarea produsului in service . Produsele se returneaza numai insotit de ambalajul produsului . In cazul in care produsul nu are ambalajul original sau acesta este deteriorat sau accesorii sunt lipsa din pachet ne rezervam dreptul de a returna produsul fara a lua in calcul restituirea sumei sau inlocuirea produsului. In cazul in care produsul este returnat in alta limba decat Romana sau Engleza ne rezervam dreptul de a nu returna contravaloarea produsului sau de a primi produsul in service .

- In cazul in care hotarati returnarea produsului prin alta varianta decat Fan Courier veti suporta taxele de transport rezervandu-ne dreptul de a nu ridica coletul in cazul in care taxele de transport nu sunt achitate . 
- In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor, www.allwinner.ro nu isi asuma nici o responsabilitate privind returnarea si solutionarea problemei.
- Pentru reclamatii si servicii post vinzare va rugam sa va adresati la adresa de mail [email protected]
2. Informatii despre livrare

Produsele comandate vor fi livrate prin Fan Courier in aria de acoperire sau Posta Romana doar in afara ariei de acoperire Fan. Taxa de livrare se calculeaza in functie de destinatie si de greutatea coletului. Curierul va va anunta telefonic ziua si ora livrarii. Plata se poate face online cu cardul sau curierului la livrare. Curierul nu este angajat inew.ro si nu are dreptul sa desigileze coletul. Produsele achitate cu cardul care nu depasesc valoarea de 150 lei se livreaza exclusiv cu Posta Romana iar cele de peste 150 Lei prin Fan Courier . In cazul in care ati plasat o comanda cu cardul iar localitatea dvs se afla in afara ariei de acoperire Fan produsul se va livra prin Posta Romana . 

Va recomandam sa verificati integritatea coletului de fata cu agentul Fan Curier dupa ce ati achitat produsul in caz de probleme legate de transport acesta fiind obligat sa va intocmeasca proces verbal de constatare .
Plata comenzii se face la livrare. In colet vei primi si factura comenzii si toate datele referitoare la garantia produselor comandate.

Acuratetea informatiilor:

3.Datele tehnice si descrierile produselor afisate pe site sunt preluate de pe site-urile de specialitate si pot diferi, in unele cazuri, de specificatiile reale ale modelelor respective, desi in majoritatea cazurilor aceste erori sunt descoperite in urma verificarilor noastre. De aceea, informatiile prezentate nu creeaza obligatii contractuale fata de client. Va rugam sa ne semnalati daca descoperiti orice neconcordanta intre specificatiile afisate si cele reale, pentru a putea opera modificarile necesare.

Garantia produselor:

Se asigura reparatia sau inlocuirea produsului cu unul identic sau apropiat ca raport pret/performanta in timp de maxim 30 zile de la achizitionarea produsului, in conditiile respectarii de catre client a conditiilor inscrise pe certificatul de garantie. Cheltuielile de transport (tur-retur) revin clientului.

Urmatoarele situatii duc la pierderea garantiei : urme de contact cu lichid in interiorul telefonului, urme de socuri mecanice - lovituri/zgarieturi/sparturi, display sau touchscreen spart, utilizarea unor accesorii improvizate sau neaprobate de catre vanzator, interventia neautorizata asupra softului telefonului, interventia unor persoane neautorizate in interiorul telefonului. In cazul in care se observa unul dintre aceste lucruri, produsul va fi inapoiat clientului iar certificatul de garantie va fi anulat.

Perioada de solutionare a problemelor legate de garantie difera de la caz la caz si nu depaseste, de obicei, 30 zile lucratoare. Perioada se poate prelungi in cazul in care este necesar importul unor piese de schimb.Atentie: pierderea sticker-ului din interiorul sau lateralul produsului duce la pierderea garantiei !

ATENTIE: plasarea unei comenzi implica acceptarea termenilor si conditiilor de catre client!

Majoritatea produselor noastre au poze reale sau 99% asemanatoare cu cele reale .